Ankara

Ankara’da En İyi Gitar Kursları

Ankara-Çankaya Ritüel Sanat Merkezi

Müzik ruhun gıdasıdır. Nasıl ki besinler fizyolojik bedenimizin vazgeçilmez gıdası ise ruhumuzun da vazgeçilmez gıdası müziktir. Bazen kitaplarla anlatılamayacak duyguları tek bir ezgide anlatmak mümkün olur. Müzik İnsanı fiziksel kaba alemden sıyırıp sonu sınırı olmayan hayal alemlerinin pembe sonsuzluğunda gezindirir.

Evrensel bir dil olması sebebiyle müzik coğrafya-toplum ayırımı yapmaz. Hayatımızın bu kadar derininde olan müziği ve müzik enstrümanlarını çalmayı öğrenmek bir lüks değil bir ihtiyaçtır. Bu nedenle Ankara-Çankaya Ritüel Sanat Merkezi çocukluktan başlayarak gitar dersi –piyano dersi Flüt dersi Şan ve solfej dersi almak isteyenlere hizmet etmek üzere Ankara’nın seçkin deneyimli eğitmen kadrosu ile tüm Ankara’lılara hizmet veriyor. İstediğiniz gün kursa kayıt yaptırarak hemen derslere başlayabilir, içinizdeki sınırsız hayal aleminden gelen ezgileri gitar enstrümanına ustalıkla dökebilir ve duygularınızı kalpten kalbe taşıma fırsatı bulabilirsiniz.

Ankara-Yenimahalle Serenad Müzik Evi:

Her yaştan katılıma açık olan Ankara-Yenimahalle Serenad Müzik Evi ister amatör eğitimlere ister profesyonel eğitimlere katılmak isteyenler için dört kişilik sınıflarda öğrencilerle bire bir ilgilenilerek eğitimler verilmektedir. Temel müzik bilgilerinin yanında nota bilgisi ve gitar için parmak egzersizleri akord gitarı doğru akord etme teknikleri öğretilmektedir. Gitar öğrenmek uzun bir eğitim süreci gerektirir. Bu süreçte zamanı en iyi şekilde kullanmak için farklı programlar kullanarak sonuca sizleri daha hızlı eriştirecek olan Ankara-Yenimahalle Serenad Müzik Evi’ne giderek kayıt yaptırabilir ve kursa hemen başlayabilirsiniz.

Ankara-Çankaya Armoni Dans ve Müzik Akademisi:

Ankara Demirtepe semtinde eğitimlere işinde uzman ve eğitimli eğitimci kadrosuyla başlayan Ankara-Çankaya Armoni Dans ve Müzik Akademisi küçük büyük her kesime gitar dersleri vermektedir. Haftada bir gün tek ders işlenen gitar derslerinde gitar tutma teknikleri, Solfej armoni dersleri gitar teknik dersleri, Akort egzersizler öğretilmekte ve kısa zamanda profesyonel bir gitar ustası olmanız için gerekli tüm eğitim programlarını eksiksiz sunmaktadır.

Ankara-Çankaya Asil Sanat Akademisi:

Ankara-Çankaya Asil Sanat Akademisi’nde gitar dersleri klasik gitar ve Elektro gitar dersleri olarak iki ayrı programda verilmektedir. Nota eğitimi eşliğinde ne çaldığını iyi bilen ve çalacağı melodiyi ustalıkla notalara dökebilme becerisini de kazanabileceğiniz Ankara-Çankaya Asil Sanat Akademisi başlangıç seviyesi- orta seviye ve ileri seviye gitar kursları ile hizmetinizdedir. Sınıflarda öğrencilerle teker teker özel olarak ilgilenilmektedir. Binlerce eser barındıran müzik arşivini sürekli güncelleyen Ankara-Çankaya Asil Sanat Akademisi gitar dersini profesyonel olarak almak isteyenleri başvurabileceği müzik kurslarından biridir.

Ankara-Çankaya Davinci  Sanat Akademisi:

16 yıldır Ankara’da hem dans hem de müzik branşlarında kaliteli eğitim veren kurslardan biri olan Ankara-Çankaya Da vinci Sanat Akademisi müzik sevgisi ile yanıp tutuşan gençlerimize en iyi eğitimleri vermek için bekliyor. Her yaştan katılıma açık olan Ankara-Çankaya Da vinci Sanat Akademisi 4 kişilik sınıflarda uzman ve deneyimli eğitici kadrosu ile gitar çalmada ustalaşmak isteyenler için bir fırsat sunuyor. Kursta aynı zamanda diksiyon dersleri de verilmektedir. Gitar eğitimi için istediğiniz zaman kursa kayıt yaptırabilirsiniz. Alacağınız eğitimlerle kısa zamanda gitar çalma konusunda uzmanlaşacaksınız.

Ankara-Yenimahalle Demiurk Sanat Akademisi:

Klasik gitar dersleri veren Ankara-Çankaya Davinci  Sanat Akademisi gitar hakkında bilmeniz gereken her bilgiyi falasıyla vererek sizi hem teorikte bilgilendiriyor hem de pratik derslerle belki başka kurslarda öğretilmeyen özel tekniklerle parmaklarınızın kireçlenmesini önleyici özel ip uçları veriyor. Gitarı tam bir ustalıkla çalabileceğiniz bu kursun sonunda sahip olduğunuz müzik bilgisi ile ister profesyonel olarak bu eğitimi bir iş haline getirin ister program sonunda öğrencilere ders verin.